Η προσφορά προς την Κοινωνία και τον συνάνθρωπο είναι για εμάς στην ELPEN διαχρονικά σταθερή προτεραιότητα. Με το αίσθημα ευθύνης που μας χαρακτηρίζει από το 1965 μέχρι και σήμερα και έχοντας πλήρη επίγνωση του υπεύθυνου κοινωνικού μας ρόλου, υλοποιούμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με δράσεις πανελλαδικού και διαχρονικού χαρακτήρα.

Στο πλαίσιο αυτό, όλες μας οι ενέργειες είναι προσανατολισμένες σε αυτήν την κατεύθυνση και κινούνται πάνω σε βασικούς άξονες: το Εθνικό Σύστημα Υγείας, την επιστημονική κοινότητα, την ελληνική κοινωνία, τους εργαζομένους μας, καθώς και το περιβάλλον.

Η ELPEN στο Run Together

Η ELPEN στο Run Together

Για καλό σκοπό έτρεξαν οι εργαζόμενοι της ELPEN, συμμετέχοντας «σε ζευγάρια με τα αγαπημένα τους πρόσωπα» στον αγώνα  RUN TOGETHER, που πραγματοποιήθηκε με τη χορηγική στήριξη του ALMORA PLUS την Κυριακή, 5 Μαΐου 2019 στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια αθλητική γιορτή «φτιαγμένη για την παρέα», της οποίας τα έσοδά διατέθηκαν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός». 

Μάθετε περισσότερα
Η ELPEN δίπλα στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής

Η ELPEN δίπλα στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής

Στην ενίσχυση των πυρόπληκτων κατοίκων της περιοχής Ραφήνας – Πικερμίου συνέβαλλε η ELPEN, χορηγώντας με το ALMORA PLUS τον 5ο ΑΡαφήνειο Αγώνα Δρόμου 2019.

Μάθετε περισσότερα

Η ELPEN έτρεξε για το «Άλμα Ζωής»

Η ELPEN έτρεξε για το «Άλμα Ζωής»

Ηχηρό μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού έδωσαν οι εργαζόμενοι της ELPEN, συμμετέχοντας δυναμικά στον 10ο Race for the Cure®, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018 στο Ζάππειο.

Μάθετε περισσότερα
Η ELPEN στον αγώνα για την εξάλειψη των ηπατικών νόσων

Η ELPEN στον αγώνα για την εξάλειψη των ηπατικών νόσων

Τη διεξαγωγή εξετάσεων για τον ιό της ηπατίτιδας, καθώς και την οργάνωση εκδηλώσεων ενημέρωσης του γενικού κοινού για τους τρόπους μετάδοσης και προφύλαξης της νόσου στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και το Ιόνιο, υποστήριξε η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ELPEN στο πλαίσιο πρωτοβουλιών της για την εταιρική υπευθυνότητα.

Μάθετε περισσότερα

Η ELPEN εξοπλίζει το περιφερειακό ιατρείο Φολεγάνδρου

Η ELPEN εξοπλίζει το περιφερειακό ιατρείο Φολεγάνδρου

Η ELPEN ταξίδεψε και φέτος στην ακριτική Ελλάδα, στηρίζοντας το έργο της Ομάδας Αιγαίου και συμμετέχοντας στον 24ο Διάπλου του Αιγαίου Πελάγους που πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 21 Μαΐου 2018. Ειδικότερα, προσέφερε  έναν καρδιογράφο, μια μεταφερόμενη φιάλη οξυγόνου, έναν μετρητή σακχάρου κι ένα μηχάνημα αναρρόφησης για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του  περιφερειακού ιατρείου Φολεγάνδρου.

Μάθετε περισσότερα
Η ELPEN βραβεύεται για την κοινωνική της προσφορά

Η ELPEN βραβεύεται για την κοινωνική της προσφορά

Τιμητική διάκριση για την ενεργό στήριξή της στο σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε) έλαβε η ELPEN στο πλαίσιο εκδήλωσης για τη συμπλήρωση 60 χρόνων «ζωής» και προσφοράς του σωματείου στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου.

Μάθετε περισσότερα

H Πρώτη Ημέρα Εθελοντισμού της ELPEN

H Πρώτη Ημέρα Εθελοντισμού της ELPEN

Ένα «αλλιώτικο» παιδικό χωρίο, το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, επέλεξε η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία ELPEN για να υλοποιήσει την πρώτη Ημέρα Εθελοντισμού για τους εργαζόμενούς της. Πρόκειται για νέα δράση, που εντάσσεται στο πλαίσιο της Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας και θα υλοποιείται σε ετήσια βάση.

Μάθετε περισσότεραΚαι στη Θεσσαλονίκη η “Κίνηση «μαστ»… για τον καρκίνο του μαστού” της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων

Και στη Θεσσαλονίκη η “Κίνηση «μαστ»… για τον καρκίνο του μαστού” της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων

250 γυναίκες από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες έκαναν δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στις πλατείες Αριστοτέλους και  Μικρασιατικού & Θρακικού Πολιτισμού

Μάθετε περισσότερα
Η ELPEN καλύπτει το κόστος των εργαστηριακών εξετάσεων  των κατοίκων 7 ακριτικών νησιών  κατά τη διάρκεια του 23ου Διάπλου του Αιγαίου Πελάγους  της Ομάδας Αιγαίου

Η ELPEN καλύπτει το κόστος των εργαστηριακών εξετάσεων των κατοίκων 7 ακριτικών νησιών κατά τη διάρκεια του 23ου Διάπλου του Αιγαίου Πελάγους της Ομάδας Αιγαίου

Για 17η φορά η ELPEN ανταποκρίθηκε διακριτικά και φέτος στο κάλεσμα της Ομάδας Αιγαίου: στον 23ο Διάπλου του Αιγαίου Πελάγους από 11 έως 22 Μαΐου 2017 και κάλυψε εξ ολοκλήρου το κόστος των 485 εργαστηριακών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθησαν δωρεάν οι κάτοικοι 7 μικρών και ακριτικών νησιών: Θύμαινα, Φούρνοι, Δονούσα, Αμοργός, Αστυπάλαια, Ίος, Κουφονήσι που επισκέφθηκε η ομάδα (ιατροί από είκοσι μία ειδικότητες, συνοδευόμενοι από νοσηλευτές και τεχνικούς εργαστηρίων). 

Μάθετε περισσότερα

“Κίνηση «μαστ»… για τον καρκίνο του μαστού”:  Η Αντικαρκινική Εταιρεία ταξίδεψε μαζί με τη «+πλευση»  στην Πάτμο και τους Λειψούς

“Κίνηση «μαστ»… για τον καρκίνο του μαστού”: Η Αντικαρκινική Εταιρεία ταξίδεψε μαζί με τη «+πλευση» στην Πάτμο και τους Λειψούς

Στην Πάτμο και τους Λειψούς ταξίδεψε τον Μάιο η «Κίνηση Μαστ» της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας μαζί με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «+πλευση» (Σύμπλευση).

Μάθετε περισσότερα
Η ELPEN και η «Σύμπλευση» εξοπλίζουν το ιατρείο & το σχολείο της Ηρακλειάς

Η ELPEN και η «Σύμπλευση» εξοπλίζουν το ιατρείο & το σχολείο της Ηρακλειάς

Στις 29 και 30 Απριλίου η ELPEN η πρωτοπόρος Ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία, και η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Σύμπλευση» βρέθηκαν δίπλα στην κοινότητα της Ηρακλειάς προσφέροντας απαραίτητο ιατρικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό στο ιατρείο και το σχολείο του νησιού καλύπτοντας ελλείψεις και υπάρχουσες ανάγκες για τη βελτίωση της ζωής των μικρών και μεγάλων κατοίκων του νησιού.

Μάθετε περισσότερα

Κίνηση

Κίνηση "μαστ" στον Πειραιά

Tον Δήμο Πειραιά επισκέφθηκε η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας (Κ.Μ.Μ) της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε) στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2016, προσφέροντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε  περισσότερες από 70 γυναίκες από ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού (άνεργες & ανασφάλιστες). Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της καμπάνιας «Κίνηση "Μαστ" για τον καρκίνο του Μαστού!», η οποία  υλοποιείται με τη στήριξη της ELPEN και την οργανωτική συμβολή της Κ.Ε.Δ.Ε και του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.

Μάθετε περισσότερα