1. Αποδοχή

Η πρόσβαση και η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υπόκεινται στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις και σε όλους τους νόμους που εφαρμόζονται σχετικά. Με την πρόσβαση και ανάγνωση του περιεχομένου του δικτυακού τόπου αποδέχεστε χωρίς κανένα περιορισμό ή επιφύλαξη τους παρόντες Όρους και τις Προϋποθέσεις και αναγνωρίζετε ότι οποιαδήποτε τυχόν άλλη συμφωνία με την εταιρία ELPEN A.E. για την χρήση της ιστοσελίδας δεν ισχύει και δεν έχει καμία εφαρμογή.

2. Ιατρικές Πληροφορίες / Ασθένειες

Πληροφορίες που θα βρείτε για φαρμακευτικά προϊόντα ή ασθένειες σε αυτόν τον δικτυακό τόπο σας παρέχονται από την ELPEN A.E. και προορίζονται για γενική πληροφόρηση. Πολλά από τα φαρμακευτικά προϊόντα που μπορεί να αναφέρονται είναι διαθέσιμα μόνο με συνταγή επαγγελματία υγείας, ο οποίος έχει την δικαιοδοσία να χορηγεί φαρμακευτικά προϊόντα. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν αποτελούν πλήρη ιατρική πληροφόρηση. ΑΝ ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΗΜΑ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ Ή ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. Πρέπει πάντα να έχετε ολοκληρωμένη ιατρική πληροφόρηση σχετικά με το φάρμακο που σας έχει συνταγογραφηθεί (συμπεριλαμβανομένων των ευεργετικών ιατρικών χρήσεων και των πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών) συζητώντας σχετικά με την κατάλληλη χρήση του φαρμάκου με τον ιατρό που σας το συνταγογράφησε. Η Ελληνική Νομοθεσία δεν επιτρέπει την απευθείας πληροφόρηση και επικοινωνία του ευρύ κοινού με τις φαρμακευτικές εταιρείες για συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά προϊόντα, με την εξαίρεση των πληροφοριών που περιέχονται στο Φύλλο Οδηγιών Χρήσης (ΦΟΧ). Η ELPEN A.E.ωστόσο παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και απαντήσεις στους επαγγελματίες υγείας, σύμφωνα πάντα με την ελληνική νομοθεσία, τους κώδικες δεοντολογίας της φαρμακευτικής αγοράς και τις εσωτερικές διαδικασίες της εταιρείας.

3. Χρήση περιεχομένου

Έχετε ελεύθερη πρόσβαση σε αυτόν τον δικτυακό τόπο αλλά μπορείτε να διαβάσετε, να αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε πληροφορίες από τον δικτυακό τόπο συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, των εικόνων, των ηχητικών αρχείων ή των βίντεο (στο εξής «Περιεχόμενο») μόνο για προσωπική σας, μη εμπορική χρήση. Δεν έχετε το δικαίωμα, να διανείμετε, τροποποιήσετε, μεταβιβάσετε, επαναχρησιμοποιήσετε, αναμεταδώσετε ή να κάνετε χρήση του Περιεχομένου του δικτυακού τόπου για εμπορικό σκοπό χωρίς την έγγραφη άδεια της εταιρείας ELPEN A.E. Οφείλετε να διατηρείτε και να αναπαράγετε όλες τις σημάνσεις βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας ή οποιαδήποτε άλλη σήμανση ιδιοκτησίας που περιέχεται στο Περιεχόμενο σε κάθε περίπτωση που κάνετε download. Πρέπει να θεωρήσετε ότι οτιδήποτε βλέπετε ή διαβάζετε σε αυτόν τον δικτυακό τόπο προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας, εκτός και αν ρητά αναφέρεται διαφορετικά, και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς την προηγούμενη γραπτή έγκριση της ELPEN A.E.., παρά μόνο με τον τρόπο που περιγράφεται σε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις ή εντός του κειμένου αυτού του δικτυακού τόπου. Η ELPEN A.E. δεν δηλώνει ούτε εγγυάται ότι η χρήση του περιεχομένου αυτού του δικτυακού τόπου εκ μέρους σας δεν θα αποτελέσει παραβίαση δικαιωμάτων τρίτων, οι οποίοι δεν ανήκουν ή δεν συνδέονται με την ELPEN A.E. Με εξαίρεση την προαναφερθείσα περιορισμένη σε έκταση άδεια, δεν σας χορηγείται ή παραχωρείται καμία άδεια ή δικαίωμα σε οποιαδήποτε δικαίωμα βιομηχανικής ή / και πνευματικής ιδιοκτησίας της ELPEN A.E. ή άλλου τρίτου.

4. Εμπορικά Σήματα / Δικαιώματα (Βιομηχανικής) Ιδιοκτησίας.

Όλες οι ονομασίες προϊόντων που εμφανίζονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο, είτε εμφανίζονται με το λογότυπο είτε με την ονομασία τους συνοδευόμενα από το σήμα κατατεθέν, είναι εμπορικά σήματα της ELPEN A.E. Σε αυτόν τον δικτυακό τόπο μπορεί να περιέχονται ή να αναφέρονται δικαιώματα ευρεσιτεχνίας (πατέντες), πληροφορίες ιδιοσκευασμάτων, τεχνολογίες, προϊόντα, διαδικασίες ή άλλα δικαιώματα (βιομηχανικής) ιδιοκτησίας της ELPEN A.E.ή / και τρίτων. Καμία άδεια ή δικαίωμα σε αυτά τα εμπορικά σήματα, τις πατέντες, τα εμπορικά μυστικά, τις τεχνολογίες, τα προϊόντα, τις διαδικασίες κλπ των οποίων δικαιούχος είναι η ELPEN A.E. ή τρίτος δεν παραχωρούνται ή χορηγούνται σε εσάς.

5. Αποποίηση ευθύνης

Παρά το γεγονός ότι η ELPEN A.E. καταβάλλει εύλογες προσπάθειες να περιλαμβάνει ακριβείς και εγκαιροποιημένες πληροφορίες στον δικτυακό της τόπο το Περιεχόμενο μπορεί να περιέχει τεχνικές ανακρίβειες και τυπογραφικά λάθη. Η ELPEN A.E.διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές, διορθώσεις ή / και βελτιώσεις στο Περιεχόμενο, στα προϊόντα και στα προγράμματα που δίνονται πληροφορίες οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Η ELPEN A.E.δεν παρέχει εγγυήσεις σχετικά με την ακρίβεια του Περιεχομένου. Η ELPEN A.E.ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνει για οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη στο περιεχόμενο του δικτυακού τόπου. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ "ΩΣ ΕΧΟΥΝ". Η ELPEN A.E. ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ Ή ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ. ΟΥΤΕ Η ELPEN A.E.ΟΥΤΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ELPEN, ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΣ ΤΡΙΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ή ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΕ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΗ, ΤΥΧΑΙΑ, ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ, ΕΜΜΕΣΗ ΖΗΜΙΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ Ή ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ Η ELPEN A.E.. ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνει σχετικά με οποιαδήποτε βλάβη από ιούς που ίσως προσβάλλουν τον προσωπικό σας υπολογιστή ή άλλο μέρος της ιδιοκτησίας σας κατά την πρόσβαση και χρήση του δικτυακού τόπου. Η ELPEN A.E. διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την λειτουργία αυτού του δικτυακού τόπου σε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση και χωρίς οποιαδήποτε ευθύνη.

6. Πληροφορίες που μας παρέχετε

Εκτός από τις πληροφορίες που καλύπτονται από την Πολιτική Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων, οποιαδήποτε κοινοποίηση υλικού που μεταβιβάζετε σε αυτόν τον δικτυακό τόπο με ηλεκτρονικό μήνυμα ή άλλον τρόπο, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε δεδομένων, ερωτήσεων, σχολίων, προτάσεων ή παρόμοιου υλικού, θα αντιμετωπίζεται ως μη εμπιστευτική και μη προστατευόμενη από δικαίωμα βιομηχανικής ή πνευματικής ιδιοκτησίας. Ο,τιδήποτε μεταβιβάσετε ή κοινοποιήσετε καθίσταται ιδιοκτησία της ELPEN A.E.. και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της αναπαραγωγής, αποκάλυψης, μεταβίβασης, δημοσίευσης, αναμετάδοσης, αποστολής. Επιπρόσθετα, η ELPEN A.E.. είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσει, χωρίς να αποζημιωθείτε, οποιαδήποτε ιδέα, έννοια, τεχνογνωσία ή τεχνική που ίσως περιλαμβάνεται σε κάποια κοινοποίησή σας προς τον δικτυακό τόπο για οποιοδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένων της ανάπτυξης, παραγωγής και εμπορίας προϊόντων.

7. Worldwide Products

Αυτός ο δικτυακός τόπος μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες σε παγκόσμιο επίπεδο που όμως δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες. Η αναφορά σε ένα προϊόν ή σε μια υπηρεσία σε αυτόν τον δικτυακό τόπο δεν υποδηλώνει ότι το προϊόν ή υπηρεσία θα είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας. Οι πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο υπόκεινται και είναι σύμφωνες με την Ελληνική Νομοθεσία. Επομένως, οι επισκέπτες ενημερώνονται ότι συγκεκριμένα μέρη του δικτυακού τόπου προορίζονται αποκλειστικά για συγκεκριμένες κατηγορίες κοινού. Ο,τιδήποτε υπάρχει στον παρόντα δικτυακό τόπο δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως προώθηση ή διαφήμιση οποιουδήποτε προϊόντος ή της χρήσης του.

8. Σύνδεσμοι (Links) σε αυτόν τον δικτυακό τόπο από άλλους δικτυακούς τόπους

H ELPEN A.E. δεν έχει ελέγξει κανέναν από τους δικτυακούς τόπους που περιέχουν σύνδεσμο (link) σε αυτόν τον δικτυακό τόπο και δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο αυτών. Σύνδεση με αυτόν τον δικτυακό τόπο επιτρέπεται μόνο στην Αρχική Σελίδα (homepage). Σύνδεση σε άλλη σελίδα επιτρέπεται μόνο με προηγούμενη έγγραφη άδεια από την ELPEN A.E.. Ομοίως, η χρήση χωρίων ή ενός ή περισσοτέρων αποσπασμάτων από αυτόν τον δικτυακό τόπο χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια από την ELPEN A.E. απαγορεύεται.

9. Σύνδεσμοι που περιέχονται στο δικτυακό τόπο

Σύνδεσμοι σε άλλους δικτυακούς τόπους παρέχονται για το ενδιαφέρον και την διευκόλυνση του χρήστη αυτού του δικτυακού τόπου. Θα προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε όταν αποχωρείτε από αυτό τον δικτυακό τόπο ότι οι κανόνες χρήσης και η πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων στον δικτυακό τόπο που θα επισκεφθείτε μπορεί να είναι διαφορετικοί. Ωστόσο, η ELPEN A.E. ουδεμία ευθύνη φέρει για τους συνδέσμους που υπάρχουν σε αυτόν τον δικτυακό τόπο και πιο συγκεκριμένα για την ακρίβεια και την νομιμότητα του περιεχομένου αυτών. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για παραβιάσεις ή παραλείψεις στην πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων άλλων δικτυακών τόπων.

10. Κοινοποιήσεις σε αυτό τον δικτυακό τόπο

Παρά το γεγονός ότι η ELPEN A.E. μπορεί, από καιρού εις καιρόν, να καταγράφει ή να επιθεωρεί συνδιαλέξεις, συζητήσεις, κοινοποιήσεις, αποστολές, μεταβιβάσεις, ενημερωτικά δελτία και παρεμφερή υλικό στον δικτυακό της τόπο, η ELPEN A.E. δεν φέρει την υποχρέωση να ενεργεί τοιουτοτρόπως και δεν φέρει καμία υποχρέωση ή ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών ούτε για οποιοδήποτε λάθος, δυσφήμιση, συκοφαντία, διαβολή, παράλειψη, ψευδολογία, βωμολοχία, πορνογραφία, βλασφημία, κίνδυνο, αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων ή ανακρίβεια που περιέχεται στο περιεχόμενο των προαναφερθέντων. Απαγορεύεται να κοινοποιείτε οποιοδήποτε παράνομο, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, σκανδαλοθηρικό, χυδαίο, πορνογραφικό, βλάσφημο ή άλλο υλικό, το οποίο θα μπορούσε να συνιστά ή να ενθαρρύνει συμπεριφορές που μπορούν να θεωρηθούν ποινικά κολάσιμες πράξεις, αδικοπραξίες ή εν γένει να συνιστούν παραβιάσεις οποιασδήποτε διάταξης νόμου. Η ELPEN A.E.. θα συμμορφωθεί πλήρως με τις αστυνομικές ή άλλες αρχές ή εντολές οποιασδήποτε δικαστικής, εισαγγελικής ή άλλης νόμιμης αρχής, που την υποχρεώνουν να αποκαλύψει την ταυτότητα όποιου κοινοποιεί, δημοσιεύει, διακινεί κλπ τέτοιου είδους υλικό ή περιεχόμενο.

11. Συνέπειες

Εάν γίνει αντιληπτό ότι παραβήκατε οποιονδήποτε από τους παραπάνω όρους χρήσης που περιλαμβάνονται σε αυτό το νομικό κείμενο, θα προβούμε άμεσα σε διορθωτικές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης χρήσης των υπηρεσιών που προσφέρονται από την ELPEN A.E., της αφαίρεσης οποιαδήποτε πληροφορίας, δεδομένου και περιεχομένου που έχει κοινοποιηθεί στο δικτυακό τόπο από τον χρήστη, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Σε περίπτωση που η ELPEN A.E. υποστεί οποιαδήποτε ζημία, η εταιρεία διατηρεί κάθε νόμιμο δικαίωμα και αξίωση για αποκατάσταση της εν λόγω ζημίας.

12. Αναθεωρήσεις

ELPEN A.E.έχει το νόμιμο δικαίωμα να αναθεωρήσει τους αναφερόμενους στο παρόν Όρους Χρήσης, ενημερώνοντας το παρόν. Αναθεωρήσεις τέτοιου είδους είναι δεσμευτικές για σας, γι' αυτό είναι απαραίτητο να επισκέπτεστε τακτικά αυτή τη σελίδα και να ενημερώνεστε για τους τρέχοντες Όρους και τις Προϋποθέσεις που σας δεσμεύουν.