Στην ενίσχυση των πυρόπληκτων κατοίκων της περιοχής Ραφήνας – Πικερμίου συνέβαλλε η ELPEN, χορηγώντας με το ALMORA PLUS τον 5ο ΑΡαφήνειο Αγώνα Δρόμου 2019.


Πρόκειται για αθλητική δράση, που διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από τον δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.), σε συνεργασία με τη Golden Run. Η φετινή διεξαγωγή της υπηρέτησε έναν καθαρά  κοινωνικό σκοπό, καθώς τα έσοδά της προσφέρθηκαν εξ ολοκλήρου για την ανακούφιση των πολιτών, που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές του 2018.

Περιλαμβάνοντας αγώνες 5 και 10 χλμ., αλλά και παιδικό αγώνα ενός χιλιομέτρου, ο 5ος ΑΡαφήνειος Αγώνας Δρόμου 2019 συγκέντρωσε το ενδιαφέρον αθλητών και αθλουμένων κάθε ηλικίας. Μεταξύ αυτών ήταν και οι εργαζόμενοι της ELPEN, οι οποίοι συμμετείχαν δυναμικά μαζί με τα παιδιά τους.

Δυναμικό παρόν έδωσε όμως και το ALMORA PLUS, η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που κυκλοφορεί η εταιρεία για την αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών του οργανισμού. Αποτελώντας έναν από τους βασικούς χορηγούς της διοργάνωσης, ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του 5ου ΑΡαφηνείου Αγώνα Δρόμου,  φροντίζοντας για τη σωστή ενυδάτωση και την ενίσχυση της σωματικής ενέργειας των δρομέων.

Οι δραματικές πυρκαγιές του περασμένου Ιουλίου επηρέασαν με τον χειρότερο τρόπο την ευρύτερη περιοχή έδρας της ELPEN. Αυτός είναι κι ο λόγος, που η εταιρεία σχεδιάζει τη μελλοντική ενίσχυση της  δραστηριότητάς της σε προγράμματα στήριξης της τοπικής κοινωνίας, τα οποία αντιπροσωπεύουν διαχρονικά κι έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.


  01 Απριλίου 2019