Για καλό σκοπό έτρεξαν οι εργαζόμενοι της ELPEN, συμμετέχοντας «σε ζευγάρια με τα αγαπημένα τους πρόσωπα» στον αγώνα  RUN TOGETHER, που πραγματοποιήθηκε με τη χορηγική στήριξη του ALMORA PLUS την Κυριακή, 5 Μαΐου 2019 στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια αθλητική γιορτή «φτιαγμένη για την παρέα», της οποίας τα έσοδά διατέθηκαν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός». 


Σε μια αγωνιστική και πρωτίστως κοινωνική δράση συμμετείχαν οι άνθρωποι της ΕLPEN, κάνοντας για μια ακόμη φορά πράξη το όραμα του ιδρυτή και Προέδρου της εταιρείας, κ.Δημήτρη Πενταφράγκα για διαρκή προσφορά στον συνάνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, αγωνίστηκαν με τους συναδέλφους, τα παιδιά, τους συντρόφους, ακόμα και τους γονείς τους σε διαδρομές ενηλίκων 3 και 6 χλμ, καθώς επίσης και στους παιδικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του RUN TOGETHER THESSALONIKI. Και σε αυτή την αθλητική γιορτή δεν έλειψαν οι νικηφόρες διακρίσεις για την εταιρεία, αφού τρία από ζευγάρια της πήραν μετάλλιο!

Το ALMORA PLUS δεν θα μπορούσε να λείπει από μια ακόμη αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό χαρακτήρα. Αποτελώντας επίσημο  χορηγό της διοργάνωσης, αλλά και πολύτιμο σύμμαχο κάθε αθλητή, ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, φροντίζοντας για την ενυδάτωση και την ενίσχυση της  αγωνιστικής προσπάθειας των δρομέων.