Από την ίδρυσή μας, μέχρι και σήμερα, διατηρούμε έναν δυναμικά εξελισσόμενο ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Κύρια προτεραιότητά μας αποτελούν οι δικοί μας άνθρωποι, οι εργαζόμενοί μας.

Επιδιώκουμε να είμαστε συνεχώς δίπλα τους και να μεριμνούμε διαρκώς για την προσωπική και επαγγελματική τους ανέλιξη. Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιούμε μία σειρά από προγράμματα που επικεντρώνονται στην εκμάθηση και ανάπτυξή τους, αλλά και προγράμματα για την εξισορρόπηση της επαγγελματικής και προσωπικής τους ζωής.

Στην ELPEN πρεσβεύουμε κοινές αξίες και παράλληλα, δίνουμε χώρο στη διαφορετικότητα. Λειτουργούμε και επιδεικνύουμε συμπεριφορές, που ενεργοποιούν τη μέγιστη απόδοση των ανθρώπων μας και εκφράζουν ένα κοινό αξιακό σύστημα, που βασίζεται στον Σεβασμό, τη Συνεργασία, την Ποιότητα, το Πάθος, την Έμπνευση και τη Φροντίδα.

Πιστεύουμε στις δυνατότητες και στο ταλέντο των νέων ανθρώπων για αυτό και στηρίζουμε διαχρονικά μαθητές, φοιτητές, μεταπτυχιακούς και διδάκτορες. Στηρίζουμε πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του Εξωτερικού, προσφέροντας τη δυνατότητα στους φοιτητές τους να εκπονήσουν σε εμάς την πρακτική τους άσκηση και να συγγράψουν υπό την καθοδήγησή μας τη μεταπτυχιακή ή διδακτορική τους εργασία. Στόχος μας είναι να διευρύνουν τις γνώσεις τους, να δεχθούν ποικίλα ερεθίσματα και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε και εσείς στη μεγάλη οικογένεια της ELPEN και να συνεισφέρετε ενεργά στην υλοποίηση του οράματός της, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα υποβολής βιογραφικού.