Με το Βραβείο Εξωστρέφειας τιμήθηκε η ELPEN για τον δυναμικό εξαγωγικό προσανατολισμό της, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Active Greece Awards 2015 την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015, στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς.


Τα Active Greece Awards 2015 διοργανώθηκαν από τον εκδοτικό οργανισμό Active Business Publishing με στόχο την ανάδειξη των δυναμικότερων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας μας, οι οποίες εξακολουθούν να πραγματοποιούν επενδύσεις εν μέσω οικονομικής κρίσης, αναδεικνύοντας τα ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την τεχνική υποστήριξη της Stat Bank υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών, Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, αλλά και σημαντικών φορέων που προάγουν την ελληνική επιχειρηματικότητα, όπως ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγών, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς και ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων.

Με εξαγωγική δραστηριότητα σε τρεις ηπείρους (Ευρώπη, Ασία και Αφρική) η ELPEN πρωτοπορεί και αναγνωρίζεται στο παγκόσμιο στερέωμα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του φαρμακευτικού κλάδου και επενδύοντας σε μια στρατηγική ανάπτυξης. Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί αναμφίβολα ένα ακόμη επιστέγασμα της πενηντάχρονης πορείας της ELPEN, η οποία με προσήλωση στην ποιότητα και την έρευνα, έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων εκπροσώπων του Ελληνικού Φαρμάκου στις διεθνείς αγορές.


  16 Μαρτίου 2015