Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η ELPEN ήταν χορηγός στη Διημερίδα «Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας», στηρίζοντας ενεργά την ιατροφαρμακευτική κοινότητα.


Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιστημονική - εκπαιδευτική διοργάνωση, καθώς συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του συνόλου της ιατροφαρμακευτικής κοινότητας και των εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς. Περισσότεροι από 6.700 επαγγελματίες έδωσαν φέτος το παρόν στην έκθεση, ενώ 125 ομιλητές συμμετείχαν με 53 ομιλίες στο πλαίσιο των 14 στρογγυλών  τραπεζιών που υλοποιήθηκαν.  Η διημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο «Metropolitan Expo».

Κατά τη διάρκειά της, το τμήμα Consumer Health Care της ELPEN παρουσίασε τα νέα του σκευάσματα για τους δερματικούς ερεθισμούς που προκαλούνται από την έκθεση της επιδερμίδας στην ακτινοβολία (ακτινική δερματίτιδα). Τα συγκεκριμένα εντάσσονται στη νέα σειρά artia by ELPEN και διακρίνονται για τη φυσική τους προέλευση. Επιπλέον, έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα εξειδικευμένης επιστημονικής έρευνας της πρωτοπόρου Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας. με στόχο την αποτελεσματική πρόληψη και αντιμετώπιση των αναστρέψιμων δερματικών αλλοιώσεων (ξηρότητα, ερύθημα, κνησμός, αίσθημα καύσου, απολέπιση, ελαφρά εγκαύματα) που προκαλούνται σε ασθενείς που υποβάλλονται σε ακτινοβολία για θεραπευτικούς λόγους.

Η διαχρονική και αποφασιστική συμβολή της ELPEN στην επιμόρφωση και εξέλιξη του Έλληνα φαρμακοποιού αναγνωρίστηκε από τους συνέδρους σε εκδήλωση βράβευσης που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης. Στο πλαίσιο αυτής, η ELPEN ψηφίστηκε στην 3η θέση σε real time ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε για τις εταιρείες που επενδύουν ενεργά στην ανάδειξη του επιστημονικού ρόλου των επαγγελματιών υγείας.

 


  01 Μαρτίου 2017