Για την ανακούφιση του ερεθισμένου λαιμού


Το almora PLUS® CISTUS THROAT SPRAY είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν σε μορφή σπρέι που ενδείκνυται για την ανακούφιση του ερεθισμένου λαιμού. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που προκαλούνται από λοιμώξεις του στοματοφαρυγγικού βλεννογόνου, όπως ο ερεθισμένος λαιμός, το αίσθημα ξηρότητας και η δυσκολία στην κατάποση.

Διαθέτει μοναδική και μελετημένη σύνθεση φυσικών και αντιοξειδωτικών συστατικών και την καινοτόμα τεχνολογία FILM-FORMING χάρη στην οποία σχηματίζεται ένα ενυδατικό, καταπραϋντικό και προστατευτικό φιλμ που διασφαλίζει τον απαιτούμενο δραστικό χρόνο επαφής των συστατικών με το βλεννογόνο του λαιμού.

To almora PLUS® CISTUS THROAT SPRAY περιέχει:

  1. Cistus creticus,
  2. Υαλουρονικό νάτριο,
  3. Isatis indigotica,
  4. Hippophaes Rhamnoides,
  5. Μέλι.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ

Το almora PLUS® CISTUS THROAT SPRAY, χάρη στα φυσικά συστατικά του και την καινοτόμα τεχνολογία FILM-FORMING, μειώνει τη δυσφορία από τον ερεθισμένο λαιμό και αφήνει ένα ευχάριστο αίσθημα δροσιάς.

Η σύνθεσή του, με βάση το υαλουρονικό που συγκρατεί ισχυρά το νερό, προάγει το σχηματισμό ενός φιλμ στο οποίο βρίσκονται εγκλωβισμένοι όλοι οι παράγοντές του που ασκούν ενυδατική, λιπαντική και μαλακτική δράση.

Τα αντιοξειδωτικά συστατικά της σύνθεσης βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών που παράγονται σε φλεγμονώδεις καταστάσεις μειώνοντας με αυτό το τρόπο τον ερεθισμό και τη φλεγμονή.

Οι προστατευτικοί παράγοντες είναι ουσίες που μπορούν να εμποδίσουν τον αποικισμό από ομάδες διάφορων εξωτερικών παθογόνων, όπως ιών, βακτηρίων και άλλων μικροοργανισμών που έχουν τη δυνατότητα να προσκολλώνται στο βλεννογόνο του λαιμού.

Ο ερεθισμένος λαιμός εκφράζεται ως πόνος ή γδάρσιμο του λαιμού, που συχνά επιδεινώνεται κατά την κατάποση. Ο ερεθισμένος λαιμός ή πονόλαιμος είναι ένα κοινό σύμπτωμα που τις περισσότερες φορές σχετίζεται με μια ιογενή λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, όπως το κοινό κρυολόγημα. Ο πονόλαιμος μπορεί να συνοδεύει φλεγμονές στην περιοχή του λαιμού.

Το almora PLUS® CISTUS THROAT SPRAY είναι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την διαχείριση του ερεθισμένου λαιμού καθώς τα συστατικά του επιτελούν τόσο αντιφλεγμονώδεις αλλά και αντιοξειδωτικές δράσεις.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ερεθισμό του λαιμού, που οφείλεται σε μη παθογόνα αίτια, όπως:
1.Κατά τον ύπνο σε ξηρή ατμόσφαιρα
2.Από το κάπνισμα
3.Από την εισπνοή σκόνης

Δοσολογία: 2 ψεκασμοί, 1-3 φορές/ ημέρα, ανάλογα με την ένταση των συμπτωμάτων

Κατάλληλο για ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site του almora PLUS® www.almoraplus.gr