Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ELPEN ήταν χορηγός στη Διημερίδα «Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας», αποδεικνύοντας την ενεργό στήριξή της στον Έλληνα φαρμακοποιό και γιατρό.

 


Η διημερίδα διοργανώθηκε από το περιοδικό Pharmacy Management και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο «Metropolitan Expo» (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος») με τη συμμετοχή 6.325 φαρμακοποιών, γιατρών και επαγγελματιών της φαρμακευτικής αγοράς.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιστημονική - εκπαιδευτική διοργάνωση, στο πλαίσιο της οποίας συμμετείχαν φέτος 68 Ομιλητές με 27 ομιλίες, ενώ διεξήχθησαν 4 Εργαστήρια και 9 Στρογγυλά Τραπέζια.

Στόχος της διημερίδας ήταν ο εμπλουτισμός των γνώσεων των φαρμακοποιών, των ιατρών, των βοηθών και των συνεργατών τους, σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Επικοινωνίας της Υγείας και η επαγγελματική τους εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε η δυνατότητα απευθείας συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων, ενώ οι εκπρόσωποι της βιομηχανίας, του εμπορίου, των καναλιών διανομής και των παρόχων υπηρεσιών είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους φαρμακοποιούς και τους ιατρούς για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Το τμήμα Consumer Health Care της ELPEN θεωρεί αναγκαία τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του Ελληνικού φαρμακείου, καθώς επίσης και του επιστημονικού κύρους του Έλληνα φαρμακοποιού, γι' αυτό και δεν σταματά να στηρίζει δράσεις που προωθούν τη συνεχιζόμενη επιμόρφωσή του.


  11 Μαρτίου 2016