Μεγάλη ήταν η επιτυχία που σημείωσε η 4η Διημερίδα που διοργανώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 10 με 11 Σεπτεμβρίου 2016 από τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσων υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου. Για 4η συνεχόμενη χρονιά, το τμήμα Consumer Health Care της ELPEN στήριξε τη σημαντική αυτή διοργάνωση, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην εκπαίδευση των φαρμακοποιών.


Η Διημερίδα είχε ως θέμα «Το φαρμακείο στην Υγεία και την Ομορφιά. Παρόν και Μέλλον», με στόχο την εξέλιξη της Υγείας και της Ομορφιάς στη Νέα Εποχή. Κατά τη διάρκειά της, πραγματοποιήθηκαν 11 ομιλίες και 2 στρογγυλά τραπέζια με στόχο την ενημέρωση για την εφαρμογή στρατηγικών μέσα από μία αυστηρά επιστημονική και επιχειρηματική γνώση, ώστε να ανταποκριθούν οι φαρμακοποιοί στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Επίσης, διεξήχθησαν ομιλίες για την Εμπορική και Οικονομική Διαχείριση του φαρμακείου, που στόχο είχαν να εμβαθύνει ο φαρμακοποιός σε εργαλεία σύγχρονου Μάρκετινγκ και Μάνατζμεντ αλλά και σύνταξης, κατάρτισης, υλοποίησης και ελέγχου προγραμματισμού και προϋπολογισμού.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν 14 ομιλίες από ιατρούς, καλύπτοντας ποικίλα και ενδιαφέροντα ιατρικά θέματα, όπως για τον Διαβήτη, την Οστεοπόρωση, την Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια κ.α., με στόχο την ενημέρωση του κοινού και την παροχή χρήσιμων συμβουλών για την Υγεία και την Ομορφιά. Οι ομιλίες υλοποιήθηκαν, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο της Διημερίδας, το τμήμα Consumer Health Care της ELPEN συμμετείχε με τα προϊόντα ALMORA plus, NeuroAge και Rontamil.


  13 Σεπτεμβρίου 2016