Η ELPEN στηρίζει διαχρονικά δράσεις που προωθούν την ενίσχυση της απασχόλησης μέσω της άμεσης σύζευξης εταιρειών και υποψηφίων. Στο πλαίσιο αυτό, είχε δυναμική παρουσία σε δύο σημαντικές διοργανώσεις που υλοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, τις «Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ» και το “Digital Business Day”.


Περισσότεροι από 400 υποψήφιοι στο περίπτερο της ELPEN στις «Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ» 

H ELPEN συμμετείχε στην εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» του ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) που πραγματοποιήθηκε στις 26 & 27 Ιανουαρίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Περισσότεροι από 400 ενδιαφερόμενοι για εργασία ή διαφορετική επαγγελματική ευκαιρία επισκέφθηκαν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της εταιρείας, λαμβάνοντας εκτενή ενημέρωση για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην ELPEN, αλλά και τη συνολική δραστηριότητα του κλάδου της Φαρμακοβιομηχανίας. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης τα στελέχη από τη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού της εταιρείας συνομίλησαν με τους υποψηφίους, αναζητώντας τα άτομα με το κατάλληλο προφίλ για τη στελέχωση των δομών της ELPEN  το επόμενο χρονικό διάστημα.

Για μια ακόμη χρονιά το Digital Business Day της ELPEN

Το Digital Business Day της ELPEN διοργανώθηκε για 3η συνεχή χρονιά την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 με τη συμμετοχή στελεχών από διαφορετικά τμήματα της Εταιρείας. Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας της εταιρείας με το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας». Η διεξαγωγή της προσφέρει τη δυνατότητα στους νέους μέχρι 30 ετών, αποφοίτους και φοιτητές, να γνωρίσουν τις επιχειρήσεις της επιλογής τους, να λάβουν γνώση για τη δραστηριότητά  τους και να δικτυωθούν με τα στελέχη τους. 

Κατά τη διάρκεια τη διαδικτυακής συνάντησης πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από στελέχη της ELPEN, που ανέπτυξαν τη λειτουργία και τη δομή του τμήματός τους και αναφέρθηκαν στις προκλήσεις της καθημερινότητας τους. Το φετινό Digital Business Day της εταιρείας κατέγραψε μεγαλύτερη συμμετοχή από το περυσινό με περισσότερους από 170 συμμετέχοντες από διαφορετικές ειδικότητες (Χημικούς, Φαρμακοποιούς, Χημικούς Μηχανικούς και Βιολόγους) να το παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


  08 Φεβρουαρίου 2024