Αντιμετώπιση και Πρόληψη των συμπτωμάτων της Γαστροοισοφαγικής Παλινδρομικής νόσου - Προστασία του βλεννογόνου του οισοφάγου και του στομάχου


Το almora PLUS® REFLUX REPAIR είναι ένα προϊόν που ενδείκνυται για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την παλινδρόμηση οξέος (οπισθοστερνικός καύσος «καούρα», επιγαστρικό άλγος). 

Το almora PLUS® REFLUX REPAIR προσκολλάται στο βλεννογόνο, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα φιλμ προστασίας.

Χάρη στο φίλμ που σχηματίζεται, το almora PLUS® REFLUX REPAIR ευνοεί τις φυσιολογικές διαδικασίες της επανεπιθηλιοποίησης στην περίπτωση μικροδιάβρωσης του βλεννογόνου.

Το almora PLUS® REFLUX REPAIR περιέχει:

  1. Πολυφαινόλες από τα φύκη Fucus Vesiculosus & Undaria Pinnatifida, οι οποίες προστατεύουν το πλακώδες επιθήλιο του οισοφάγου από τις ελεύθερες ρίζες. Τα Fucus Vesiculosus & Undaria Pinnatifida, φύκη που αναπτύσσονται σε βραχώδεις ακτές, είναι καλά μελετημένα φύκη για τις προστατευτικές δράσεις τους.
  2. Kιτρικό Κάλιο και ανθρακικό Μαγνήσιο τα οποία ρυθμίζουν κατάλληλα το pH, ανακουφίζοντας από το αίσθημα οπισθοστερνικού καύσου.
  3. Πολυσακχαρίτες από αλόη βέρα, οι οποίοι συμβάλλουν στο σχηματισμό του προστατευτικού φιλμ στο βλεννογόνο του οισοφάγου & του στομάχου.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ

3πλή ΔΡΑΣΗ

Βλεννοπροστατευτική δράση
Αντιοξειδωτική δράση
Ρύθμιση pH

 

Δοσολογία

  • 1 φακελίσκος μετά τα κύρια γεύματα και ένα πριν τον ύπνο ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας.
  • Διατίθεται σε συσκευασία των 20 φακελίσκων μίας δόσης με υγρό περιεχόμενο (10ml/φακ)

Χωρίς λακτόζη και γλουτένη

CE0477  Ιατροτεχνολογικό προϊόν κλάσης ΙΙb

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site του almora PLUS www.almoraplus.gr