Το Gopain® διακρίθηκε ως η κορυφαία επιλογή στην προτίμηση των φαρμακοποιών στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2022». Ξεχωρίζοντας με την αξιοπιστία του ανάμεσα σε πολλά σκευάσματα, κέρδισε το πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία «Λανσάρισμα νέου προϊόντος φαρμακείου – ΜΗΣΥΦΑ».


Φαρμακοποιοί και Κριτική Επιτροπή βράβευσαν το Gopain® για την εξαιρετική ανταπόκρισή του στις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών και τη σημαντική συμβολή του στο χώρο του φαρμακείου. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου 2022 στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την απονομή των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά με τη συμμετοχή σημαντικών εκπροσώπων του φαρμακευτικού κλάδου. Αποτελεί έναν αναγνωρισμένο θεσμό επιβράβευσης των καλύτερων πρακτικών στην αγορά των φαρμακείων. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις, φορείς και ομάδες που δραστηριοποιούνται στη φαρμακευτική αγορά και έχουν διακριθεί για τη δράση, τις ενέργειες, αλλά και την παρουσίαση καινοτομιών, βέλτιστων πρακτικών, προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.

Το Gopain® αποτελεί ένα αναλγητικό και αντιφλεγμονώδες σκεύασμα για την ανακούφιση από καθημερινούς πόνους, όπως είναι ο πονοκέφαλος, οι μυοσκελετικοί πόνοι και οι πόνοι περιόδου. Η σύνθεσή του περιέχει σε μοναδική αναλογία δύο καταξιωμένες δραστικές ουσίες, την παρακεταμόλη και την ιβουπροφαίνη σε ένα μόνο δισκίο. Η χρήση του Gopain® ενδείκνυται για βραχυπρόθεσμη συμπτωματική θεραπεία του ήπιου έως μέτριου πόνου με τη δράση του να ξεκινά από τα πρώτα 10 λεπτά.

Το καινοτόμο αυτό σκεύασμα της ELPEN προσφέρει σε ένα μόνο δισκίο τη διπλή δράση των καταξιωμένων φαρμάκων παρακεταμόλη και ιβουπροφαίνη στις ελάχιστες συγκεντρώσεις του συγκεκριμένου συνδυασμού. Συμβάλλει αποδεδειγμένα στην γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο, χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό με μεγάλες δόσεις φαρμάκων.

Περιέχοντας 500 mg. παρακεταμόλης και 150 mg. ιβουπροφαίνης ανά δισκίο, τo Gopain® προσφέρει ευελιξία στη δοσολογία, ανάλογα με την ένταση του πόνου. Ταυτόχρονα, η λήψη δύο ουσιών σε ένα μόνο δισκίο εξασφαλίζει ευκολία στη χρήση, καλύτερη συμμόρφωση και μείωση της πιθανότητας υπέρ- ή υπο- δοσολόγησης. Η χορήγησή του δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα έξι δισκία ημερησίως και μπορεί να γίνει με τη μορφή ενός ή δύο δισκίων ανά έξι ώρες, ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν για αναλγησία.

Η ELPEN δραστηριοποιείται εδώ και 57 χρόνια στην ανάπτυξη και παραγωγή επώνυμων ελληνικών φαρμάκων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Με την κυκλοφορία του Gopain®, διευρύνει ακόμα περισσότερο το χαρτοφυλάκιο των σκευασμάτων της, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική προσήλωσή της στην έρευνα νέων σκευασμάτων που βελτιώνουν την υγεία και την ποιότητα ζωής των ασθενών.


  27 Απριλίου 2022