Το almora PLUS® effervescent και το almora PLUS® SPORT φρόντισαν για τις ανάγκες ενυδάτωσης του υπερμαραθωνοδρόμου και ηθοποιού, Άγη Εμμανουήλ στον αγώνα του με τίτλο «Μετακίνηση 7: Αθήνα – Γλασκώβη».



Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία πραγματοποιείται με σκοπό την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και εν τέλει την ενεργοποίηση των πολιτών για το κατεπείγον ζήτημα της κλιματικής αλλαγής. Με αφετηρία την Πνύκα, ο Άγης Εμμανουήλ έχει ήδη ξεκινήσει τον αγώνα του με τελικό προορισμό την πόλη της Γλασκώβης, όπου στοχεύει να φτάσει την 1η Νοεμβρίου του 2021. Τη συγκεκριμένη ημέρα αναμένεται να διεξαχθεί η 26η Σύνοδος των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (COP26), γεγονός που προσελκύει το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας. Ο Άγης Εμμανουήλ θα διανύσει 2.421 χιλιόμετρα, περνώντας από 60 πόλεις, με στόχο να μεταφέρει ένα ισχυρό μήνυμα για το περιβάλλον και την προστασία του.
 
Η κλιματική αλλαγή αποτελεί ένα από το πιο κρίσιμα ζητήματα παγκοσμίως. Οι επιπτώσεις της γίνονται κάθε μέρα όλο και πιο εμφανείς, όχι μόνο στο περιβάλλον, αλλά στην κοινωνία και την οικονομία επηρεάζοντας σημαντικά τον τρόπο ζωής μας.
 
Αναλυτικές πληροφορίες για τη δράση του Άγη Εμμανουήλ μπορείτε να δείτε στο: 2421kilometers.wixsite.com/2421


  07 Οκτωβρίου 2021