Βρεφικοί Κολικοί & Υγεία του εντέρου


almora PLUS® BABY DROPS - Προβιοτικό σε σταγόνες για την ανακούφιση των Βρεφικών Κολικών & την Υγεία του Γαστρεντερικού - 8ml

Το almora PLUS® BABY DROPS είναι συμπλήρωμα διατροφής για την ανακούφιση των βρεφικών κολικών & την υγεία του γαστρεντερικού

Περιέχει στη σύνθεσή του τα 2 πιο μελετημένα προβιοτικά στελέχη παγκοσμίως,

  • Lactobacillus rhamnosus (LGG®) και
  • Bifidobacterium animalis subsp. lactis (BB-12®)

Το almora PLUS® BABY DROPS είναι ιδανικό για την πρόληψη των γαστρεντερικών διαταραχών και την ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος των βρεφών και παιδιών, σε καταστάσεις όπως:

  1. βρεφικοί κολικοί,
  2. μετεωρισμός,
  3. δυσπεψία,
  4. διάρροια και
  5. δυσκοιλιότητα.

Δοσολογία

6 σταγόνες ημερησίως

Οδηγίες Χρήσης:

  1. Είναι φυσιολογικό να παρατηρηθεί σχηματισμός ιζήματος. Ανακινήστε καλά το φιαλίδιο πριν τη χρήση ώστε να αναμιχθεί τυχόν ίζημα που βρίσκεται στον πυθμένα με το λάδι δημιουργώντας ένα θολό μείγμα.
  2. Κρατήστε το φιαλίδιο υπό γωνία ώστε να είναι δυνατός ο σχηματισμός σταγόνων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κουταλάκι ως μέσο συλλογής των σταγόνων.

Οι προβιοτικές σταγόνες almora PLUS® BABY DROPS μπορούν να αναμιχθούν με το μητρικό ή βρεφικό γάλα. Μετά το πρώτο άνοιγμα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός 21 ημερών. Δεν χρειάζεται ψυγείο. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία χαμηλότερη των 25oC.

ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ, ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΧΩΡΙΣ SiO2, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ & ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ

Διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία σε συσκευασία των 8ml.

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 111088/20-09-2019.
Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.
Δεν πρέπει να γίνεται υπέρβαση της συνιστώµενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Τα προϊόντα αυτά δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site του almora PLUS www.almoraplus.gr