Η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία ELPEN έδωσε και φέτος δυναμικό παρών στο 11ο Race for The Cure®, συμβάλλοντας στη διάδοση του μηνύματος για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Με υπερήφανο χορηγό της διοργάνωσης το Almora PLUS και την ενεργό συμμετοχή των ανθρώπων της, η εταιρεία στήριξε για 4η συνεχόμενη χρονιά τη σπουδαία αυτή προσπάθεια.


Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και με σύνθημα «Έχουμε αγώνα», η ΕLPEN στάθηκε δίπλα σε όλες τις γυναίκες που έδωσαν τον δικό τους αγώνα, που συνεχίζουν να τον δίνουν, αλλά και κοντά σε εκείνες που πρέπει να προλάβουν και να θεραπεύσουν έγκαιρα τον καρκίνο του μαστού. Με τη χορηγική στήριξη του Almora PLUS, η εταιρεία συμμετείχε ενεργά στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιείται στη χώρα μας για κοινωνικό σκοπό.

Σημείο Ενυδάτωσης Almora PLUS

Δυναμικά παρών ήταν το Almora PLUS καθ’ όλη τη διάρκεια του 11ου Race for the Cure® με ειδικό περίπτερο που διέθετε για την  ενυδάτωση των δρομέων του αγώνα στον υπαίθριο χώρο μπροστά από την είσοδο του Ζαππείου. Στο ίδιο σημείο, 2 επαγγελματίες γυμναστές (personal trainers) παρουσίασαν ειδικό ασκησιολόγιο σε διάδραση με το κοινό και με τη χρήση ανάλογου εξοπλισμού, όπως  λάστιχα, foam rollers κτλ.

Ο συνδυασμός εξαιρετικής ποιότητας ηλεκτρολυτών με τις κατάλληλες διατάσεις συνέβαλε αποφασιστικά στην καλύτερη προετοιμασία των δρομέων πριν από τον αγώνα, αλλά και στην ταχύτερη αποθεραπεία τους μετά τη λήξη του. Στο σημείο ενυδάτωσης Almora PLUS βρέθηκε και ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων Παναγιώτης Καραΐσκος, ο οποίος συζήτησε με τους δρομείς σχετικά με τη σημασία της σωστής ενυδάτωσης σε συνθήκες άθλησης και έντονης σωματικής καταπόνησης.  

Με το σύνθημα «Έχουμε αγώνα» και σύμμαχο το Almora PLUS, η ELPEN στήριξε και φέτος το έργο που επιτελεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού « Άλμα Ζωής», συμβάλλοντας σε έναν κόσμο με όσο το δυνατόν λιγότερες γυναίκες που προσβάλλονται από καρκίνο του μαστού.