To Almora Plus® ήταν χορηγός στο Freeride Contest Gr, τη «μεγάλη γιορτή του βουνού» που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου 2020 στο ευρύτερο ορεινό όγκο του Παρνασσού.


Λίγο πριν «παγώσουν όλα» από τον κορωνοϊό το Almora Plus® συμμετείχε σε μια θεαματική αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στα χιόνια και σε υψόμετρο 1.800 – 2.000 μέτρων. Το Freeride Contest Gr είναι ένα από τα 80 events του Freeride World Qualifier (FWQ) tour 2020, που αφορά στους

προκριματικούς αγώνες για το Freeride World Tour (FWT). Σε αυτούς συμμετέχουν περισσότεροι από 2.000 χιονοδρόμοι, οι οποίοι αγωνίζονται για ένα μοναδικό βραβείο, το εισιτήριο στο FWT 2021. Οι αγωνιστικές κατηγορίες του Freeride Contest Gr είναι 4 και αφορούν στο σκι ανδρών, σκι γυναικών, snowboard ανδρών και snowboard γυναικών.

Η κρισιμότητα της κατάστασης λόγω του κορωνοϊού περιόρισε σημαντικά τις κοινωνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που είχαν προγραμματιστεί για το συγκεκριμένο event. Γι’ αυτό η διοργάνωση εστίασε αποκλειστικά στην αθλητική της πλευρά, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια όλων των φορέων και συμμετεχόντων.

 Το Almora Plus® στήριξε τη διεξαγωγή της διεθνούς αυτής διοργάνωσης, φροντίζοντας για την ενυδάτωση και την ενίσχυση της απόδοσης των αθλητών που συμμετείχαν σε αυτήν.


  16 Μαρτίου 2020