H Eλληνική Φαρμακοβιομηχανία ELPEN στηρίζει συστηματικά αθλητικές διοργανώσεις, που προάγουν το πάθος και την έμπνευση, αξίες, που η εταιρεία πρεσβεύει διαχρονικά εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

 


Στο πλαίσιο αυτό, το ALMORAâ plus, συμπλήρωμα διατροφής με την υπογραφή της ELPEN, «αγωνίστηκε» για 107,5  χιλιόμετρα και 15 ώρες δίπλα στους δρομείς του 19ου Ευχίδειου Άθλου, ενισχύοντας την προσπάθειά τους σε έναν διεθνή, καταξιωμένο και ιστορικό αγώνα υπεραπόστασης, που αναβιώνει τον άθλο του ημεροδρόμου Ευχίδα, του δρομέα που έδωσε τη ζωή του για να φέρει το ιερό πυρ των Δελφών στις Πλαταιές. Η εκκίνηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της 12ης Μαΐου 2018 μπροστά από τον αρχαιολογικό χώρο των Πλαταιών και ο τερματισμός έγινε στους Δελφούς.

Το ALMORAâ plus ενυδάτωσε τους αθλητές του Δρόμου 9 Μουσών – Κλειώ, που πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά, ξεκινώντας από τις Πλαταιές και τερματίζοντας στον Ελικώνα, το βουνό, στο οποίο κατοικούσαν οι εννέα (9) Μούσες.  Οι αθλητές του πρώτου αγώνα, που ήταν αφιερωμένος στην μούσα Κλειώ, αγωνίστηκαν  για 55 χλμ. και 7,5 ώρες.  

Tο πόσιμο διάλυμα ALMORAâ plus, χάρη στον συνδυασμό ηλεκτρολυτών (Na+, K+, Cl-) και δεξτρόζης, βοηθά στην αναπλήρωση των υγρών και των ηλεκτρολυτών που χάνει ο ανθρώπινος οργανισμός σε συνθήκες έντονης άθλησης ή άλλες περιστάσεις, συμβάλλοντας στη μεγιστοποίηση της απόδοσης και ανακουφίζοντας από τα δυσάρεστα συμπτώματα της αφυδάτωσης. Διατίθεται αποκλειστικά στα Φαρμακεία από το τμήμα Consumer Healthcare της ELPEN.

 


  28 Μαΐου 2018