Το προϊόν ειδικής διατροφής ALMORAâ plus της ELPEN «έτρεξε» 490 χιλιόμετρα επί 104 ώρες, ενισχύοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους υπερμαραθωνοδρόμους του 3ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου Αθήνα - Σπάρτη – Αθήνα.


Πρόκειται για μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση, που αναβιώνει τον άθλο του αρχαίου Έλληνα ημεροδρόμου Φειδιππίδη. Φέτος πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 22 Νοεμβρίου 2017 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον χώρο της Αρχαίας Αγοράς των Αθηνών. Η διεξαγωγή της έγινε με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ», σε συνεργασία με τον Φυσιολατρικό Αθλητικό Ορειβατικό Σύνδεσμο (Φ.Α.Ο.Σ.) και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), καθώς επίσης και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT.

Το πόσιμο διάλυμα ALMORAâ plus στήριξε την αγωνιστική προσπάθεια των δρομέων του 3ου Φειδιππίδειου Υπερμαραθωνίου, καθώς χάρη στον  μοναδικό συνδυασμό ηλεκτρολυτών (Na+, K+, Cl-) και δεξτρόζης που διαθέτει συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της σωματικής απόδοσης. Στο πλαίσιο αυτό, ανακουφίζει από τα δυσάρεστα συμπτώματα αφυδάτωσης που παρατηρούνται σε συνθήκες έντονης άθλησης και μεγάλης απώλειας υγρών και ηλεκτρολυτών. Είναι κατάλληλο για ενήλικες, βρέφη και παιδιά και διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία από το τμήμα Consumer Healthcare της ELPEN.

 

 

 


  30 Νοεμβρίου 2017