Tο εξειδικευμένο προϊόν ειδικής διατροφής της ELPEN, ALMORA plus, στήριξε τους δρομείς του 2ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου Αθήνα - Σπάρτη - Αθήνα.

 


Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» με εκκίνηση στις 18 Νοεμβρίου από τον χώρο της Αρχαίας Αγοράς των Αθηνών και τερματισμό στον ίδιο χώρο στις 23 Νοεμβρίου 2016.

Το πόσιμο διάλυμα ALMORA® plus βρέθηκε στο «φυσικό του περιβάλλον», αφού αποτελεί κι αυτό έναν «υπερμαραθωνοδρόμο». Κι αυτό, γιατί συμβάλλει αποτελεσματικά στη διατήρηση της σωματικής υγείας και νοητικής εγρήγορσης, ανακουφίζοντας από τα δυσάρεστα συμπτώματα της αφυδάτωσης και της απώλειας ηλεκτρολυτών κατά την άθληση, αλλά και σε περιστάσεις που συνοδεύονται από έντονη απώλεια υγρών και ηλεκτρολυτών.

Χάρη στον μοναδικό συνδυασμό ηλεκτρολυτών (Na+, K+, Cl-) και δεξτρόζης που διαθέτει, το ALMORA® plus ενυδατώνει τον οργανισμό, αναπληρώνοντας τους χαμένους ηλεκτρολύτες και συμβάλλοντας στη μεγιστοποίηση της απόδοσής μας. Είναι κατάλληλο για ενήλικες, ενώ χάρη στην υπέροχη γεύση φράουλας που έχει χορηγείται και σε βρέφη και παιδιά.


  30 Νοεμβρίου 2016